Baby Journal дава възможност на родителите, приятелите и цялото семейство, да проследят първите усмивки на децата им, първите стъпки и техните ежедневни приклюния. Baby Journal e създаден с мисъл за детето, позволява да съхранявате и организирате цялата информация за него. Иключително лесен е за употреба и е безплатен!

Електронен дневник

С Baby Journal можете да проследите всички важни събития или да опишете всеки детайл от първият рожден ден на детето ви. Детският дневник е направен както за запаленият разказваш, който описва всеки детайл, така и за вечно заетият родител, който се опитва да всички 'първи път'-и. Добавете снимка или видео към постовете си е те ще оживеят. Все още сте бременна? Baby Journal ви позволява да проследите важните стъпки от бременността.

Фото и видео галерия

Baby Journal ви позволява да съхранявате снимките на вашето дете и да ги организирате във виртуални албуми. Можете да ги качите от вашият компютър или да ги импортнете директно от Flickr, прикачете ги към постовете в детския дневник или ги споделете с приятелите и семейството си. Импортването на видео е също толкова лесно, а то наистина ще вдъхне живот на вашият дневник. Ако имате повече от едно дете, можете да публикувате снимки в няколко дневника едновременно.

Персонализиран за вашето дете

Това е първият сайт на вашето дете, история на вашето дете. Всяко дете е уникално и Baby Journal се стреми да запази тази уникалност: можете да адаптирате дневника към вашите препочитания или тези на вашето дете, можете да променяте името и адресът, цветът или темата. Всяко дете има собствена страница 'За детето', която се променя и расте заедно с тях.

Безопасно и сигурно споделяне

Вашият личен живот е важен за нас, ето защо ние защитаваме всички дневници в Baby Journal. Но това не означава, че трябва да го пазите само за себе си. Поканете семейството си и вашите приятели да бъдат част от живота на детето ви. Звържете се с вашите приятели в Baby Journal и вижте, какво става с тяхните деца. Всички дневници имат RSS фийдове и имейли за да ви помогнат да съобщите на тези, които четат вашият дневник, че сте качили нова информация.

Графики на развитие

Докато дневниците се запълват с всекидневните постижения на вашите деца, можете да проследите как се развиват те физически, чрез графиките предоставени от Baby Journal. В тези лични страници, може да видите как натдава детето ви на височината и килограми. А с зъбният картон ще знаете точно кога са се появили първите зъбки.

Медицински и хранителен журнал

Отглеждането на дете не е никак лека задача. Baby Journal ще ви помогне да следите здравето на вашето дете, посещенията при доктора, лекарствата и имунизациите. Предлагаме също и хранителен журнал в случай, че детето ви развие някакви алергии или просто за да помните кашите от първите хранения. Всички тези страници са лични и могат да се достъпят само от родителя.

Изключително лесен за работа

Baby Journal ти позволява да допълвате дневника от всякъде с изпращането на имейл с историята и снимките на вашето дето. Ако сте навън направете снимки ги изпратете от вашият iPhone, Blackberry или друг смартфон. Няма по-лесен начин да поддържате дневникът ви винаги актуален.

Интерактивна линия на времето

Ако съберем всичко, като магия в линията на времето, Baby Journal ще ви покаже целият живот на важето дете. Разгледайте всички удивителни постижения и се гордейте с тях!